Căuta…

Search
Close this search box.

Rami Malek și Maisie Williams, printre ambasadorii noului Pasha de Cartier

Robert Stan
20/07/2020
No Comments

Încă de la crearea sa, în 1985, Pasha de Cartier a fost dedicat oamenilor care se bucură de stil și detalii distictive, nonconformiste. Deși, în esență, este doar alt un ceas cu carcasă rotundă, ceasul Pasha a devenit celebru odată cu detaliile adăugate de nu mai puțin cunoscutul Gerald Genta. El a transformat Pasha de Cartier într-o vedetă a anilor 1980, succes pe care Cartier a reușit să îl perpetueze până în zilele noastre.

Mizând pe un nou succes odată cu lansarea unei noi familii Pasha, cei de la Cartier au decis să amplifice latura internațională, modernistă și disctinctivă prin atragerea unor ambasadori din domenii diverse precum Rami Malek, actorul atras de roluri complexe și captivante precum cel al lui Freddie Mercury, australianul Troye Sivan, Willow Smith – fiica lui Will Smith, actrița britanică Maisie Williams și cântărețul Jackson Wang – o adevărată vedetă a Asiei cu rădăcini în spectaculosul Hong Kong.

„De la crearea sa în anii 1980, ceasul Pasha a întruchipat o anumită idee de succes legată direct de designul său extrovertit, puterea și nonconformismul grafic. Și acum este la fel de «la limită» ca întotdeauna și în ton cu noua generație de creatori”, consideră Arnaud Carrez, International Marketing and Communications Director al Cartier International.

Noua ediție Pasha de Cartier a fost deja prezentată în timpul ediției digitale a Watches & Wonders, a avut lansarea în China pe 1 iulie și va ajunge în restul lumii începând cu 4 septembrie. Ceasul va fi disponibil cu carcase de 41 mmși 35 mm, ambele versiuni fiind animate de calibrul automat 1847MC.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT