Căuta…

Search
Close this search box.

Primul hotel cu urși polari, deschis în China

Florin Amariei
15/03/2021
No Comments

Pe lângă multe dintre impresionantele sale descoperiri și reușite în multiple domenii, China are acum și primul hotel cu urși polari din lume.

Un “hotel cu urşi polari”, primul din lume cu acest specific, după cum se autointitulează, a fost inaugurat în provincia nord-estică îndepărtată Heilongjiang din China, caracteristica sa centrală, urşii polari vii, atrăgând atât oaspeţi, cât şi critici.

Hotelul Polar Bear, care face parte din parcul tematic Harbin Polarland din Harbin, capitala Heilongjiang şi cel mai mare oraş din provincie, şi-a deschis porţile vineri, oferind oaspeţilor din toate cele 21 de camere promisiunea de a putea urmări în permanenţă urşii polari.

“Fie că mâncaţi, vă jucaţi sau dormiţi, urşi polari vă vor ţine companie”, se arată într-un mesaj al unității de cazare excentrice.

Yang Liu, o purtătoare de cuvânt a Harbin Polarland, a declarat că zona interioară este doar o parte din spaţiul total al urşilor, adăugând că aceştia sunt lăsaţi în exterior când temperatura şi calitatea aerului permit acest lucru.

Ea a precizat că interesul manifestat pentru cazarea la acest hotel, care oferă camere de la 1.888 la 2.288 yuani (240 – 310 euro) pe noapte, a fost „foarte mare”, adăugând că este în întregime rezervat pentru o perioadă de probă.

Harbin Polarland, înfiinţat la sfârşitul anului 2005, se autointitulează primul parc de distracţii de arte performative cu specific polar.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT