Căuta…

O echipă de filmare se întoarce pe Pământ după primul film în spațiu

Ana Cristina Militaru
18/10/2021
No Comments

O echipă de filmare rusă s-a întors astăzi pe Pământ după ce a filmat primul film din istorie în spațiu. Actorii și întreaga echipă de producție au petrecut 12 zile filmând “Challenge” pe Stația Spațială Internațională, după ce au pornit în spațiu pe 5 octombrie.

În Challenge, chirurgul, interpretat de Iulia Peresild, va alerga spre stația spațială pentru a salva un membru al echipajului care are nevoie de o operație urgentă pe orbită, rol interpretat de Oleg Novitskiy. Deși filmarea rusă a fost un succes, a venit cu provocări la care întreg echipajul a fost nevoit să se adapteze rapid, după ce stația modulară s-a înclinat neașteptat din cauza unei defecțiuni a propulsoarelor. Conform unei declarații a agenției spațiale ruse Roscosmos, nici o persoană aflată la bord nu a fost în pericol.

După aterizare, toți membrii echipei au trecut printr-un control de rutină iar regizorul de film Klim Shipenko și actrița Peresild au fost surprinși zâmbind în timp ce se făceau ultimele fotografii cu actorii. Filmul “Challenge” nu a primit încă o dată de lansare deoarece urmează mai multe scene care vor fi filmate pe Pământ.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =

Articole similare