Căuta…

Search
Close this search box.

O echipă de filmare se întoarce pe Pământ după primul film în spațiu

Ana Cristina Militaru
18/10/2021
No Comments

O echipă de filmare rusă s-a întors astăzi pe Pământ după ce a filmat primul film din istorie în spațiu. Actorii și întreaga echipă de producție au petrecut 12 zile filmând “Challenge” pe Stația Spațială Internațională, după ce au pornit în spațiu pe 5 octombrie.

În Challenge, chirurgul, interpretat de Iulia Peresild, va alerga spre stația spațială pentru a salva un membru al echipajului care are nevoie de o operație urgentă pe orbită, rol interpretat de Oleg Novitskiy. Deși filmarea rusă a fost un succes, a venit cu provocări la care întreg echipajul a fost nevoit să se adapteze rapid, după ce stația modulară s-a înclinat neașteptat din cauza unei defecțiuni a propulsoarelor. Conform unei declarații a agenției spațiale ruse Roscosmos, nici o persoană aflată la bord nu a fost în pericol.

După aterizare, toți membrii echipei au trecut printr-un control de rutină iar regizorul de film Klim Shipenko și actrița Peresild au fost surprinși zâmbind în timp ce se făceau ultimele fotografii cu actorii. Filmul “Challenge” nu a primit încă o dată de lansare deoarece urmează mai multe scene care vor fi filmate pe Pământ.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT