Căuta…

Search
Close this search box.

Prima croazieră Ritz-Carlton, în vară

Dan Vardie
01/02/2020
No Comments
ritz carlton

În timp ce Four Seasons urmează să-și inaugureze, în 2021, flota aeriană, Ritz-Carlton a ales ruta maritimă și lansează în iunie anul acesta prima croazieră.

Celebrul grup hotelier va dezvălui în iunie Evrima, prima navă din cele trei care fac parte din The Ritz-Carlton Yacht Collection. Deși inițial lansarea vasului la apă trebuia să aibă loc la finalul anului trecut, evenimentul s-a amânat cu 6 luni din rațiuni bugetare – totul trebuie să fie perfect și la cel mai înalt nivel.

Nava de croazieră Ritz-Carlton are 149 de camere și poate găzdui 298 de pasageri. Ambarcațiunea dispune de SPA, piscină, buticuri de lux, platformă pentru practicarea sporturilor nautice, bar și restaurante – aici veți avea parte de o adevărată experiență gastronomică, ținând cont că meniul este semnat de Sven Elverfeld, un chef cu stele Michelin.

Croazierele țin între 7 și 10 nopți, iar primele destinații leagă Barcelona de Palma de Maiorca, apoi urmează Palma de Maiorca – Lisabona și, în final, o călătorie de la Lisabona la Bordeaux. Iar dacă anul acesta aveți alte planuri, cei de la Ritz-Carlton au anunțat deja traseul și pentru 2021 – insule grecești, Caraibe, Coasta de Azur, Noua Anglie. Prețurile pentru un sejur încep de la 5.000 de euro.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT