Căuta…

Search
Close this search box.
porsche puma

Porsche și PUMA, ediție limitată de pantofi sport

Florin Amariei
30/06/2021
No Comments

Înca de la debutul sau, modelul 911 Turbo a fost venerat de pasionati si clienti. Acum, la aproape 50 de ani de la lansarea sa, Porsche celebreaza acest automobil intr-un mod cu totul diferit. Parteneriatul cu PUMA este o noutate pentru brandul auto german.

Porsche începe un nou parteneriat cu PUMA sub zicala “Simboluri ale vitezei” prin care sunt introduse mai multe perechi de incaltaminte menite sa celebreze (prin crearea unor editii limitate de pantofi sport) istoria modelului 911 Turbo si, bineinteles, evolutia sa.

“Sa vezi istoria Porsche integrata si asimilata cu atat de multa maiestrie in limbajul de design al PUMA a fost o reala aventura”, a declarat Pedro Mota, vicepresedinte al departamentului de Marketing al Porsche America.

Initiativa a dus la selectarea a doua siluete exclusiviste de catre producatorul renumit la nivel mondial pentru incaltaminte: Future Rider si Speedcat. Aceasta au fost, conform Porsche, bazele de la care PUMA a plecat. Ele reflecta cele doua perioade importante pentru propulsorul lui Porsche 911: era air-cooled si era water-cooled.

Future Rider a fost ales pentru a reprezenta primele patru generatii de 911 Turbo, in timp ce Speedcat va fi baza pentru denominarile 996, 997, 991 si 992.

Pentru a le da forma finala PUMA a folosit nuante originale Porsche care au fost disponibile numai pentru modelele 911 Turbo de-a lungul timpului. Acestea includ exemple atractive precum Riviera Blue, Guards Red, Saffron Yellow Metallic si chiat GT Silver Metallic.

Porsche si PUMA nu se afla la prima colaborare de acest fel. Cum producatorul de incaltaminte este partenerul tehnic exclusiv al Porsche Motorsport, acestia au adus in prim-plan mai multe exemplare de articole unicate si dedicate unor momente unice din istorie.

Mai mult, Porsche Design a incheiat un parteneriat strategic cu PUMA pentru a lansa colectii de sezon high-end care includ si accesorii.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT