Căuta…

Search
Close this search box.

Porsche Design este gata să deschidă 15 hoteluri de lux

Ana Cristina Militaru
15/10/2021
No Comments

Porsche Design, sub-brandul de lifestyle al producătorului auto german Porsche, a decis să se lanseze în domeniul hotelier și încheie un parteneriat cu Deutsche Hospitality pentru noul brand hotelier comun numit Steigenberger Porsche Design Hotels.

Lanțul hotelier comun va reprezenta valorile ambelor mărci și va reuni designul, tehnologia și stilul de viață la cel mai înalt nivel. Colaborarea se va baza pe experiența vastă a Steigenberger, ținând cont de filozofia și valorile de design asociate exclusiv cu Porsche Design. În prima fază a colaborării vor fi înființate 15 hoteluri în unele dintre cele mai mari orașe din întreaga lume.

“Steigenberger Porsche Design Hotels se va mândri cu un concept spațial și de iluminat neobișnuit și excepțional. Camerele și suitele inovatoare vor avea un design și un interior singular, care captează spiritul mediului înconjurător. Călătorii vor putea găsi Steigenberger Porsche Design Hotels în unele dintre cele mai impresionante locații din lume.”

Dr. Jan Becker, CEO al Porsche Design Group

Cu obiectivul de a atinge o creștere semnificativă la nivel mondial până în 2027, colaborarea marchează un pas important pentru ambele companii. Steigenberger Porsche Design Hotels va avea cel puțin 150 de camere, apartamente și penthouse-uri.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT