Căuta…

Idee de cadou dulce : PLAYin Choc a ajuns în România

Ana Cristina Militaru
19/11/2021
No Comments

Povestea dulce a PLAYin Choc

Povestea dulce PLAYin CHOC a luat formă prin eforturile unui cuplu de părinți din Marea Britanie, din dorința de a oferi celor mici un produs sănătos care să nu conțină zahăr rafinat și care în același timp să poată fi și educațional.

Ciocolata PLAYin CHOC are 3 ingrediente de bază : boabe de cacao din Peru, păstăi de vanilie organice și unt de cocos. Cu un conținut de zahăr mai redus cu 30% decât branduri similare, produsele sunt create și ambalate într-un mediu controlat, astfel că nu conțin urme de gluten, soia, nuci, lactate sau susan.

PLAYin Choc

Fiecare pachețel vine alături de o jucărie ecologică de asamblat în formă de animale sălbatice – inclusiv animale pe cale de dispariție sau dinozauri și un card cu informații educative.

“Povestea ciocolatei PLAYin CHOC este una simplă, la fel ca și produsul, iar acest lucru ne-a convins că este perfectă pentru orice copil. Ideea de a combina o gustare dulce cu o jucărie, dar și cu o lecție despre mediu – transmisă nu doar prin conținutul pachetului, ci și prin povestea în sine a ciocolatei – este unică.”

Aura Nicolae, Fondator The Chocolate Makers și creatoarea brandului pentru copii Captain Cocoa

Comercializată în România pe CaptainCocoa.ro, ciocolata vine în pachete de 3 până la 18 bucăți sau chiar la abonament, iar compania a lansat și produsele tip advent specifice sărbătorilor de Crăciun.

Mai multe știri interesante despre România aici.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =

Articole similare