Căuta…

Search
Close this search box.

Idee de cadou dulce : PLAYin Choc a ajuns în România

Ana Cristina Militaru
19/11/2021
No Comments

Povestea dulce a PLAYin Choc

Povestea dulce PLAYin CHOC a luat formă prin eforturile unui cuplu de părinți din Marea Britanie, din dorința de a oferi celor mici un produs sănătos care să nu conțină zahăr rafinat și care în același timp să poată fi și educațional.

Ciocolata PLAYin CHOC are 3 ingrediente de bază : boabe de cacao din Peru, păstăi de vanilie organice și unt de cocos. Cu un conținut de zahăr mai redus cu 30% decât branduri similare, produsele sunt create și ambalate într-un mediu controlat, astfel că nu conțin urme de gluten, soia, nuci, lactate sau susan.

PLAYin Choc

Fiecare pachețel vine alături de o jucărie ecologică de asamblat în formă de animale sălbatice – inclusiv animale pe cale de dispariție sau dinozauri și un card cu informații educative.

“Povestea ciocolatei PLAYin CHOC este una simplă, la fel ca și produsul, iar acest lucru ne-a convins că este perfectă pentru orice copil. Ideea de a combina o gustare dulce cu o jucărie, dar și cu o lecție despre mediu – transmisă nu doar prin conținutul pachetului, ci și prin povestea în sine a ciocolatei – este unică.”

Aura Nicolae, Fondator The Chocolate Makers și creatoarea brandului pentru copii Captain Cocoa

Comercializată în România pe CaptainCocoa.ro, ciocolata vine în pachete de 3 până la 18 bucăți sau chiar la abonament, iar compania a lansat și produsele tip advent specifice sărbătorilor de Crăciun.

Mai multe știri interesante despre România aici.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT