Căuta…

Search
Close this search box.

Outlierman celebrează romantismul călătoriilor

Dan Vardie
04/11/2020
No Comments

Outlierman lansează „Outlierman’s Roads” un nou model de căptușeală, care completează o selecție de accesorii din colecția brandului de lux, fabricate manual.

Condus de pasiunea de a crea noi accesorii interesante prin care să celebreze romantismul călătoriilor, The Outlierman este mândru să anunțe lansarea „Outlierman’s Roads”, o căptușeală cu modele imprimate. Acestea cuprind elementele definitive ale stilului The Outlierman într-o viziune dinamică, aproape cinematografică.

Mașinile clasice, pasiunea de a conduce și elementele esențiale ale unul gentleman se întâlnesc într-un design vibrant, plin de detalii, care surprind emoția și esența conducerii celor mai iconice mașini din lume, în locații uimitoare.

Outlierman’s Roads este fabricată din bumbac 100% și este realizată cu grijă de experții The Outlierman din Italia. Moale la atingere, dar cu o textură puternică, extrem de durabilă, căptușeala cu model este pregătită pentru cele mai aventuroase călătorii la volanul unui GT.

Căptușeala vibrantă și atemporală completează accesoriile preferate, cum ar fi port-documentul Outlierman și geanta de voiaj Weekender, ambele din piele naturală. De asemenea, peste câteva luni, noua căptușeală va înfrumuseța și geanta pentru cosmetice Travel Case.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT