Căuta…

Search
Close this search box.

Orașul scufundat creat artificial

Ana Cristina Militaru
22/10/2021
No Comments

Cea mai adâncă piscină din lume, Deep Dive Dubai, îi duce pe exploratorii subacvatici la adâncimi de 60 m, unde se pot bucura de relicvele imaginare ale unui oraș scufundat abandonat. Piscina certificată de Guinness World Record oferă 3 tipuri de scufundări în funcție de nivelul de experiență : Discover, Dive și Develop.

Atracția reproduce un oraș scufundat abandonat în care există mașini parcate, ziduri pline de graffiti, copaci uriași și biblioteci împânzite de rafturi de cărți. Oaspeții pot interacționa cu elemente ale orașului scufundat, inclusiv mașina, cabina telefonică, biblioteca, bicicleta și jocul de șah. Sistemele de iluminat și de sunet au fost create pentru a îmbunătăți experiența, la fel ca și cele 56 de camere de luat vederi pentru ca personalul să poată monitoriza siguranța scafandrilor.

Categoria Discover de snorkelling, scufundări și freediving se adresează celor care doresc să facă primii pași spre certificarea de scafandru, costă 400 euro și include echipamentul pentru o sesiune de snorkel ghidată de o oră la o adâncime maximă de 12 metri.

Categoria de experiențe Dive e disponibilă doar pentru scafandri certificați și permite scufundarea până la nivelul maxim de 60 de metri. Toate experiențele includ și un ghid care se va asigura că folosiți timpul eficient, profitând la maxim de experiență. Pachetul costă 350 euro.

Categoria Develop conține pachete de 800 euro pentru începătorii care doresc să progreseze și, la cerere, se pot adăuga cursuri și programe de freediving și scuba diving recreativ.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT