Căuta…

Search
Close this search box.

Obiectele de recuzită din “Star Wars” vor fi scoase la licitație

Ana Cristina Militaru
21/10/2021
No Comments

Peste 1000 de obiecte de recuzită și costume din “Star Wars” vor fi scoase la licitație între 9 și 11 noiembrie la Entertainment Memorabilia Live Auction, eveniment al companiei Prop Store. Cei mai pasionați fani ai “Star Wars” cu buzunare generoase vor putea licita pentru o serie de recuzită și costume de invidiat din îndrăgita franciză, printre care sabia laser a lui Anakin Skywalker și o cască de Stormtrooper.

“Suntem încântați să ne întoarcem cu o altă colecție uimitoare de comori “Star Wars”. Fanii vor avea ocazia de a pune mâna pe câteva piese cu adevărat iconice din universul “Star Wars”, care se întind de la “A New Hope” (1979) până la “The Last Jedi” (2017)”.

Stephen Lane, CEO-ul Prop Store

În timp ce sabia laser a lui Skywalker și casca de Stormtrooper sunt cele mai importante obiecte licitate, valoarea lor estimată de 82.000 de dolari, respectiv, 206.000 de dolari, nu le plasează în vârful intervalului de preț. Acest loc este rezervat pentru o miniatură ILM X-wing din “Return of the Jedi”, care se așteaptă să se vândă cu până la 410.000 de dolari.

Printre alte obiecte care vor putea fi cumpărate se numără sabia laser a lui Darth Maul (80.000 de dolari), Hero Blaster-ul senatorului Bail Organa (41.000 de dolari), un droid cu telecomandă (206.000 de dolari) și un pistol de soldat (27.480 de dolari).

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT