Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

O nouă surpriză de la Airbnb

AirBnB India

După casa Claude Monet la Giverny, vila Barbie din Malibu și castelul Downton Abbey în Anglia, Airbnb ne invită acum să închiriem un palat fabulos, chiar în Maharaja, India.

Fief al familiei regale Jaipur, de trei secole, acest fabulos City Palace construit în 1727 este o adevărată bijuterie arhitecturală. Camerele au un decor de poveste – marmură, pereți colorați, pat cu baldachin, candelabre din cristal, apoi, băile sunt uriașe, iar din living aveți acces la o piscină indoor.

Dacă vă tentează, lista rezervărilor este deschisă începând cu luna ianuarie iar prețul pentru o noapte de cazare este 8.000 euro. În această sumă sunt incluse mașina cu șofer, cine selecte la restaurante celebre, tururi private de shopping și vizite la muzee cu propriul ghid. În luna noiembrie Airbnb are o super-ofertă – doar 1.000 euro pentru o noapte la palat.