Căuta…

Jacob & Co. Twin Turbo Furious Bugatti Sapphire Crystal

O altă premieră Jacob & Co. – decimal repeater în carcasă de safir

Florin Amariei
14/09/2021
No Comments

Colaborarea dintre Jacob & Co. și Bugatti ne aduce un ceas nou și monumenteal. Este vorba despre un decimal repeater în carcasă de safir!

Jacob & Co. Twin Turbo Furious Bugatti Sapphire Crystal este, așa cum îi indică și numele, un ceas care a născut din parteneriatul atelierului cu constructorul auto francez. Această iterație ne aduce un decimal repeater în prim plan și în completă transparență. Mecanismul sonor este acoperit de safir și rămâne complet transparent pentru a putea fi oricând admirat.

Jacob & Co. a spus că au fost nevoie de 15 luni numai pentru stabilirea designului acestui reprezentant de seamă al haute horlogerie.

Twin Turbo Furious Bugatti Sapphire Crystal folosește mecanismul JCFM05 care îi garantează o rezervă de putere de 50 de ore. Numai inima ceasului are 832 de componente!

Vor fi produse numai șase exemplare (fiecare în propria culoare), fiecare venind cu o curea din piele care contrastează coroana superioară a cadranului. Prețul nu a fost confirmat, însă specialiștii spun că ar putea fi poziționat la peste 500.000 de euro.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =

Articole similare