Căuta…

Search
Close this search box.

Nu înlocuiește certificatul verde, însă e o pledoarie pentru vaccinare

Ana Cristina Militaru
29/09/2021
No Comments

În prima parte a anului, brandul de îmbrăcăminte de stradă Cloney a fabricat o versiune contrafăcută a modelului Valentino, cu mesajul “vaccinat” în loc de logo-ul obișnuit al mărcii. Surprinzător, în loc să depună o plângere pentru încălcarea drepturilor de autor, Pierpaolo Piccioli, designerul creativ al casei de lux, a decis să facă exact opusul.

Piccioli a inițiat o colaborare oficială cu Cloney pentru a fabrica modelul și a-l vinde oficial. Conform declarațiilor, 100% din încasările obținute din vânzarea hanoracului – 750 de dolari bucata – vor fi direcționate către UNICEF și către programul COVAX al Organizației Mondiale a Sănătății. Proiectul va fi folosit și pentru a furniza vaccinuri COVID-19 în țările care încă nu au acces la acestea.

“Vaccinarea a devenit cel mai eficient mod de a lupta împotriva acestei pandemii globale, precum și un simbol al respectului pentru ceilalți și al responsabilității sociale. Libertatea trebuie să fie întotdeauna protejată și trebuie să luptăm respectându-i pe ceilalți: libertatea de a fi noi înșine, libertatea de gândire, libertatea de a iubi, libertatea de a ne exprima și de a lupta pentru propriile idei. Prin această colaborare, Valentino sprijină UNICEF în eforturile de livrare a vaccinurilor COVID-19.”

Pierpaolo Piccioli

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT