Căuta…

Nu înlocuiește certificatul verde, însă e o pledoarie pentru vaccinare

Ana Cristina Militaru
29/09/2021
No Comments

În prima parte a anului, brandul de îmbrăcăminte de stradă Cloney a fabricat o versiune contrafăcută a modelului Valentino, cu mesajul “vaccinat” în loc de logo-ul obișnuit al mărcii. Surprinzător, în loc să depună o plângere pentru încălcarea drepturilor de autor, Pierpaolo Piccioli, designerul creativ al casei de lux, a decis să facă exact opusul.

Piccioli a inițiat o colaborare oficială cu Cloney pentru a fabrica modelul și a-l vinde oficial. Conform declarațiilor, 100% din încasările obținute din vânzarea hanoracului – 750 de dolari bucata – vor fi direcționate către UNICEF și către programul COVAX al Organizației Mondiale a Sănătății. Proiectul va fi folosit și pentru a furniza vaccinuri COVID-19 în țările care încă nu au acces la acestea.

“Vaccinarea a devenit cel mai eficient mod de a lupta împotriva acestei pandemii globale, precum și un simbol al respectului pentru ceilalți și al responsabilității sociale. Libertatea trebuie să fie întotdeauna protejată și trebuie să luptăm respectându-i pe ceilalți: libertatea de a fi noi înșine, libertatea de gândire, libertatea de a iubi, libertatea de a ne exprima și de a lupta pentru propriile idei. Prin această colaborare, Valentino sprijină UNICEF în eforturile de livrare a vaccinurilor COVID-19.”

Pierpaolo Piccioli

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =

Articole similare