Căuta…

Search
Close this search box.

Noul Jaguar E-Pace: dinamic, electrificat, conectat

Dan Vardie
30/10/2020
No Comments

Jaguar a prezentat E-Pace, primul SUV compact al mărcii, care este o combinație unică între eleganță, agilitate și sportivitate.

Cu un exterior restilizat, un interior îmbunătățit, cel mai nou sistem multimedia Pivi Pro, arhitectură nouă a vehiculului și o gamă de motorizări puternice și eficiente – inclusiv o variantă hibridă avansată, cu conectare la priză (PHEV)– noul Jaguar E-PACE este mai impunător, conectat, rafinat și eficient ca niciodată.

Exterior

Actualizările designului exterior conferă SUV-ului E-Pace o ținută mai impunătoare și un aspect luxos. În partea din față, modificările includ o grilă inferioară redesenată, care încorporează elemente specifice. Grila de radiator nouă, de tip fagure, are un design inspirat de sigla Jaguar și include un ornament cromat modern, iar prizele de aer laterale includ, de asemenea, sigla Jaguar.

Noile faruri full LED includ lumini de zi (DRL) în formă de dublu „J”, cu tehnologie Pixel LED disponibilă opțional, care oferă rezoluție și luminozitate îmbunătățite. Noul Jaguar E-Pace are o tehnologie avansată, care utilizează camera video față pentru a comuta automat între faza lungă și faza scurtă, pentru a nu-i orbi pe șoferii vehiculelor care vin din față.

În partea din spate, partea inferioară a barei de protecție include o inserție nouă între țevile de eșapament integrate. Lămpile spate cu LED sunt inspirate de cele ale modelului electric Jaguar I-PACE și includ motivul șicanei duble, specific Jaguar, pentru a sublinia tehnologia și modernitatea designului în ansamblu.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://4×4.ro/noul-jaguar-e-pace-dinamic-electrificat-conectat/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT