Căuta…

Search
Close this search box.

Noua valiză Montblanc & Pirelli arată uimitor

Dan Vardie
04/12/2020
No Comments

După colaborarea din 2019 dintre marca germană de produse de lux Montblanc și producătorul italian de anvelope Pirelli care a avut un succes imens, cei doi giganți europeni s-au reunit din nou pentru a lansa o nouă colecție de valize în ediție limitată.

Noua valiză Montblanc x Pirelli, cunoscută și sub denumirea de # MY4810 3000 Suitcase, vă va ajuta să ajungeți rapid la destinație datorită roților ghidate cu rulmenți cu bile, care par a fi inspirate de anvelopele Pirelli P ZERO Formula 1.

Acestea oferă o configurație mai durabilă și permit ca un obiect care a fost conceput inițial să fie practic, voluminos și rezistent, să fie acum foarte silențios și să se comporte ca un tovarăș de călătorie plăcut. Mai mult decât atât, acest troler este suficient de mic pentru a se încăpea în compartimentul destinat bagajelor de mână din avion.

# MY4810 3000 prezintă o carcasă exterioară robustă realizată din policarbonat negru și care a fost consolidată cu colțuri din nailon întărit mat, ceea ce o face ușoară și ușor de manevrat.

Există și alte detalii demne de menționat, precum eticheta roșie pentru bagaje Pirelli, buzunarul dedicat pentru cărțile de vizită, un mâner din piele cauciucată multi-stop și marca Pirelli, care este prezentă peste tot.

Valiza Montblanc & Pirelli # MY4810 este deja disponibilă pe site-ul oficial al Montblanc, la prețul de 1.280 de dolari. Deoarece va fi lansată în număr limitat, va adăuga, de asemenea, o notă de exclusivitate viitoarelor planuri de călătorie, indiferent de destinație.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT