Căuta…

Search
Close this search box.

Noua Pagani Huayra Tricolore

Florin Amariei
17/12/2020
No Comments

Pagani Automobili marchează aniversarea de 60 de ani a Frecce Tricolori cu noua Pagani Huayra Tricolore. Vor fi realizate numai trei exemplare pentru întreaga lume.

Conform unui set de informații remis AutoPro, Pagani Automobili anunță la final de 2020 apariția unei ediții complet speciale și exclusiviste pentru Huayra – Tricolore.

Grupul de pregătire aeriană 313 – numele oficial al departamentului Forțelor Aeriene Italiene fondat pe 1 martie 1961 la baza militară Rivolto – cunoscut mai degrabă drept Pattuglia Acrobatica Nazionale (PAN) sau Frecce Tricolori este moștenitorul de drept al unei tradiții complet italiene cu privire la acrobații aeriene ale cărei rădăcini se extind până în anul 1920. Cu ale lor 10 avioane Aermacchi MB-339A P.A.N, nouă zburând în formație și unul singur, Frecce Tricolori se numără printre patrulele aeriane cele mai cunoscute la nivel global.

Au reușit până acum să uimească orice audiență cu capabilitățile lor si pentru mai bine de jumătate de secol continuă să se provoace și îmbunătățească constant. Pagani spune că zborul acestora reprezintă o mărturisire grozavă a perfecțiunii. Ceea ce face acest grup cu totul special este calitatea cu care piloții își demonstrează de fiecare dată capacitățile. Grupul creează „o frumoasă uimire” pentru toți cei care au șansa să îi privească.

Frecce Tricolori au o misiune nobilă: ei trebuie să afișeze cu mândrie și finețe drapelul Italiei pe cer. Pentru a face de fiecară dată asta cu brio au nevoie de o imensă capacitate de atenție, multă pregătire și folosirea celor mai bune materiale care permit tehnici vizuale incredibile.

Pagani le-a mai oferit acestora un omagiu în 2010, când a prezentat lumii întregi Zonda Tricolore. A fost un hypercar produs în doar trei exemplare, fix câte culori regăsim și pe steagul țării peninsulare.

Acum, 10 ani mai târziu, odată cu aniversarea a 60 de ani de existență a Frecce Tricolori, Pagani lansează…

Vezi știrea completă pe AutoPro.ro!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT