Căuta…

Search
Close this search box.

Creează noua etichetă pentru 3 vinuri young.LILIAC

Ana Cristina Militaru
16/11/2021
No Comments

Provocarea young.LILIAC – o nouă etichetă

eticheta

“Prieteni! Rămânem fideli tradiției și lansăm astăzi provocarea pentru cea de-a 10-a etichetă young.LILIAC. Long story short? Avem un vin – young.LILIAC. Avem un concept – The Transylvanian wine of your Age. Ce ne lipsește? Eticheta! Ce trebuie să faci? Intră pe www.labeltheunlabeled.com, creează noua etichetă pentru young.LILIAC – The Transylvanian Wine of Your Age. Urmărește-ne aici în următoarea lună. Vei găsi nu doar o ilustrarea a viziunii ci și hint-uri importante. Succes.”

@LiliacTheWineofTransylvania

Crama Liliac marchează în 2021 cei 10 ani de la lansarea young.LILIAC printr-un concurs online de design de etichetă, fiind singurul vin din România care își schimbă eticheta în fiecare an. Design-ul câștigător trebuie să surprindă reuniunea dintre istorie și prezent și să reprezinte spiritul noii recolte, pornind de la status quo-ul brandului.

Concursul se desfășoară în perioada 15 Noiembrie – 6 Decembrie, iar toți cei ce se identifică cu povestea young.LILIAC sunt invitați să participe și să se înscrie pe site-ul: https://labeltheunlabeled.com/. Cei 10 finaliști selectați vor petrece un weekend la Batoș, locul spectaculos din inima Transilvaniei unde a fost creată Crama Liliac.

Crama Liliac oferă și un premiu marelui câștigător în valoare de 1500 de euro, un weekend pentru 2 persoane la Crama Liliac, în Batoș, județul Mureș, cu cazare, masă și degustare de vinuri inclusă și 36 de sticle de vin young.LILIAC.

Mai multe știri interesante despre România aici.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT