Căuta…

Search
Close this search box.

Noua colecție de bijuterii Bentley adaugă culoare vieții tale

Dan Vardie
24/11/2020
No Comments

Colecția de bijuterii Bentley adaugă în portofoliul său noi piese cu pietre prețioase colorate, care sunt inspirate de nuanțele curcubeu disponibile clienților Bentley.

Este bine cunoscut faptul că toți clienții producătorului de automobile Bentley sunt bineveniți să aleagă dintr-o gamă largă de vopsele și finisaje disponibile pentru viitoarea lor mașină. Această nouă linie de bijuterii a fost inspirată de diferitele vehicule care prezintă combinații personalizate de culori și materiale.

Pietrele prețioase colorate care înfrumusețează colecția Bentley Jewellery au fost selectate, tăiate și șlefuite în fabrica Heinz Mayer. Partenerul Bentley s-a concentrat pe culorile strălucitoare în timp ce crea această minunată colecție.

Lansată în 1996, culoarea unică Sequin Blue de la Bentley a fost inspirată de paietele unei rochii albastre și a prins viață dintr-un amestec de pigmenți. O piatră prețioasă de tanzanit este corespondentul său pentru această colecție de bijuterii și poate fi găsită doar lângă Muntele Kilimanjaro, în nordul Tanzaniei.

Safirele Padparadscha, regăsite de asemenea în noua colecție de bijuterii, sunt disponibile în nuanțe gălbui sau în variații de portocaliu-roz. S-ar putea spune că nuanța pură a pietrei seamănă cu tonurile cu mai multe fațete ale liniei de ediție limitată Bacalar de la Bentley.

Un granat Mandarin își propune să fie echivalentul vopselei celui mai nou model Bentley, în timp ce cele mai rare pietre prețioase din această colecție se mândresc cu o minunată nuanță portocalie, numită Fanta Orange.

Prețurile pentru una dintre piesele din această nouă colecție Bentley Jewellery realizată cu pietre prețioase încep de la aproximativ 6.000 de euro.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT