Căuta…

Search
Close this search box.

Noua colecție bicoloră Monogram Empreinte de la Louis Vuitton

Dan Vardie
11/11/2020
No Comments

În această toamnă, Louis Vuitton a decis să își extindă colecția Monogram Empreinte cu versiuni în două tonuri, ale unora dintre cele mai cunoscute genți ale brandului.

În sezonul rece, vom vedea o nouă versiune a celor mai în vogă genți ale lui Louis Vuitton. Modelele Montaigne, Pochette Félicie, NéoNoé sau superba Onthego sunt lansate în varianta neagră sau a nuanței turterelle, fiind evidențiate de binecunoscutul logo imprimat în culoarea crem.

Onthego MM este cu siguranță una dintre ele mai apreciate genți ale brandului francez. Modelul versatil de dimensiuni medii, cu două seturi de mânere (lungi sau scurte), este fabricată din piele naturală cu granulație mică, are un interior spațios, în care poți pune un laptop, dar și multe alte obiecte esențiale unei femei. Noua versiune bicoloră are imprimat modelul Monogram în nuanțe pale care îi asigură celebritatea tipică Louis Vuitton.

O altă alegere inspirată este NéoNoé MM, un model ce are imprimate și reliefate inițialele LV, precum și florile Monogram. NéoNoé MM este extrem de versatilă, deoarece poate fi purtată atât ca un crossbody, cât și ca o geantă de umăr. Interiorul este destul de spațios și include un buzunar cu fermoar, pentru  obiectele de valoare.

Pochette Félicie este cea mai mică geantă din noua colecție.  Realizată în stil plic, aceasta este imprimată cu floarea Monogram, într-o culoare neutră. Confecționată din piele Tourterelle Grey, această geantă are două buzunare interioare detașabile și poate fi purtată sub formă de clutch sau pe umăr, grație lanțului său auriu detașabil.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT