Căuta…

Search
Close this search box.

Noile modele Bentayga, un nou program Mulliner

Florin Amariei
08/03/2021
No Comments

Noile modele Bentley Bentayga vor beneficia de un nou program Mulliner. Acesta va permite o individualizare avansată, diferită față de ceea ce a putut fi posibil până acum.

Bentley Mulliner oferă de acum setul său unic de opțiuni de personalizare pentru întreaga gamă de modele Bentley, prin adăugarea noului Bentayga în Ghidul de Personalizare Mulliner. O listă extinsă de opțiuni atât pentru interior, cât și pentru exterior, permite clienților să specifice o configurație cu adevărat individuală și potrivită personalității lor.

Ghidul de Personalizare oferă o gamă unică de opțiuni tradiționale și moderne, atractivă pentru exigențele tuturor clienților Bentley. În funcție de preferințele personale, fiecare mașină poate căpăta o nouă estetică, asigurând în același timp stilul și performanța.

Clienții pot alege culori de piele personalizate, furniruri vopsite, cusături interioare personalizate și inserții de ușă tweed pentru a numi doar câteva dintre ofertele unice de la Bentley Mulliner care pot fi utilizate pentru a pune în valoare aspectul unic al unui Bentley.

Mulliner și Bentayga

Bentley Mulliner și-a ales cu grijă propria gamă rafinată de culori de vopsea, permițând clienților să configureze exteriorul mașinilor după dorințe. Experiența de pulverizare manuală, completată de cea mai recentă tehnologie robotică, oferă cea mai bună finisare posibilă pentru fiecare vehicul.

Combinând arta culorii cu știința vopselei, Bentley oferă una dintre cele mai mari palete de culori „stoc” ale oricărui producător de automobile de lux. Paleta de vopsea extinsă Mulliner crește și mai mult, cu încă 26 de culori, incluzând culori solide, metalizate și satinate.

Pentru cei ce doresc un nivel de personalizare și mai sofisticat, artizanii din divizia de personalizare Bentley pot realiza o culoare virtual identică după orice eșantion furnizat.

Interior pe orice preferință

Pentru cei ce doresc să continue tema culorilor în interiorul Bentayga, le stă la dispoziție o gamă Mulliner extinsă de 27 de culori de piele și cusături pentru a crea o divizare a culorilor cu adevărat unică. Designul poate include până la trei culori din gamă pentru a produce un aspect îndrăzneț și frapant.

Alternativ, interiorul mașinii poate fi creat pentru a avea culoare și cusături complet personalizate. Clienții își pot realiza interiorul în orice culoare preferă – expresia supremă a personalizării.

Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a adăuga alte detalii suplimentare automobilului lor Bentley. Indiferent dacă vorbim de adăugarea unui nume, a unui logo sau a unui blazon, diverse aspecte ale mașinii pot fi adaptate pentru a exprima personalizarea dorită de client. Scaunele și covorașele pot fi brodate, porțiunile exterioare ale pragului, iluminate. Pot fi gravate cu numele dorit, iar pe fascia din fața pasagerului pot fi aplicate imagini sau un text personalizat cu un finisaj satinat.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT