Căuta…

Search
Close this search box.

Noile boxe Bang și Olufsen pot fi actualizate cu cele mai noi tehnologii

Dan Vardie
08/02/2021
No Comments

Bang și Olufsen a lansat primul produs care prezintă un design modular. Acesta este un difuzor wireless portabil numit Beosound Level.

Noul difuzor vine cu un design retro frumos ce are o abordare minimalistă caracteristică a B&O. Cu toate acestea, piesa de rezistență a nivelului B&O Beosound este designul său modular unic.

Difuzorul portabil Level este conceput astfel încât unele componente specifice să poată fi schimbate cu piese noi și actualizate. Cea mai importantă parte a designului modular este modulul de streaming, care găzduiește cipul de procesare a semnalului digital (DSP) al difuzorului, tehnologia de conectivitate wireless și matricea de antene.

Hardware-ul care pune în funcțiune difuzorul are suficientă putere de procesare pentru a-l face capabil să gestioneze actualizările viitoare. Cu toate acestea, atunci când modulul își atinge limita, clienții îl pot trimite la B&O pentru a-l actualiza cu cel mai recent modul de streaming.

Difuzorul are un cadru din aluminiu sablat cu perle și este disponibil în două aspecte distincte: cadru de culoare aurie cu acoperire din stejar natur sau cadru metalic cu înveliș din material textil. Acestea au un preț de 1495 de euro, respectiv 1245 de euro.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT