Căuta…

Search
Close this search box.

Experiență uluitoare în New York, orașul care nu doarme niciodată

Ana Cristina Militaru
03/11/2021
No Comments

Ne aflăm în Manhattan, New York, la peste 1.000 de metri înălțime, unde puteți rezerva o zi pentru a observa orașul într-un concept de lux, Summit One Vanderbilt, o experiență senzorială transcendentă cu 3 camere inspiraționale cu un decor de vis.

“Air” este o cameră plină de oglinzi pe post de pereți și podele, proiectată de Kenzo Digital cu scopul de a crea un spațiu de inspirație la înălțime. Următoarea experiență, “Levitation”, este un set unic de lifturi transparente tip “skybox” poziționate în exteriorul clădirii care străbat structura de 1000 de metri. Dacă acest lucru nu este suficient de palpitant, atunci puteți călători și mai departe cu “Ascent”, un alt lift transparent care călătorește și mai sus de-a lungul clădirii, aducându-vă la cele mai mari înălțimi posibile în experiența Summit One Vanderbilt.

Vizitatorii pot intra și în Transcendence, o cameră în care priveliștile New York-ului sunt recreate și oglindite pe panouri de sticlă. Noaptea, luminile colorate luminează încăperea, creând o experiență cosmică fără egal.

Cum ar putea această experiență să fie completă fară faimoasa bucătărie și băuturile orașului magic? Aici intervine Après. Vă puteți răsfață cu aromele globale exclusive pe o terasă în aer liber și un lounge interior. Prețurile sunt curprinse între 100 și 200$ pentru biletul de acces, cu o taxă suplimentară dacă veți vizita locația la orele asfințitului.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT