Căuta…

Search
Close this search box.
Meisterstück Great Masters Pirelli Limited Edition 1872

Montblanc a creat un stilou în parteneriat cu Pirelli

Florin Amariei
06/09/2021
No Comments

Cele două mărci emblematice, Montblanc și Pirelli, și-au dat mâna pentru a crea un stilou care relevă principala filosofie din spatele ambelor mărci.

Atât Montblanc, cât și Pirelli există pe piață de câțiva ani buni. Această supraviețuire n-a fost ușoară. Devotamentul pentru excelență, însă, este bine relevat de Meisterstück Great Masters Pirelli Limited Edition 1872. Acest instrument de scrs combină cele două lumi într-un produs exclusivist.

Meisterstück Great Masters Pirelli Limited Edition 1872 prezintă un model gravat pe capac și butoi inspirat de un tratament grafic istoric al logo-ului Pirelli. Reprezentantul și izbitorul „P” apare pe ploaia de aur masivă Au 750, fabricată manual, deasupra unei anvelope de rulare stilizate, cu emblema Montblanc în centru. Meisterstück Great Masters Pirelli Limited Edition 1872 este disponibil din septembrie 2021 la magazinele Montblanc din întreaga lume.

Fanii mărcilor ar dori să știe, nu este prima dată când cele două mărci legendare se reunesc. În 2019, Montblanc și Pirelli s-au reunit pentru a crea cea mai elegantă linie de geamantane pe care am văzut-o în ultimii ani.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT