Căuta…

Search
Close this search box.

Moncler lansează primele sale parfumuri în sticle cu afișaje LED personalizabile

Ana Cristina Militaru
14/10/2021
No Comments

Moncler lansează în exclusivitate două parfumuri în sticluțe inedite cu un ecran LED reîncărcabil. Cele două variante, “Pour Homme” și “Pour Femme” reprezintă debutul casei de modă italiană de lux în minunata lume a parfumeriei. Fie că este vorba de inscripționarea numelui sau un mesaj special afișat pe ecran, puteți personaliza înfățișarea sticluței de parfum prin intermediul unei aplicații pentru smartphone cu Bluetooth.

Moncler Pour Femme

Notele predominante ale Moncler Pour Homme sunt cele de chihlimbar, lemn de cedru, lemn de santal și note de citrice, în timp ce Moncler Pour Femme își lasă amprenta prin florile albe de iasomie si note de vanilie naturală.

Moncler Pour Homme

“După mai mulți ani de discuții, cercetare și dezvoltare, aceste două parfumuri au prins viață într-un mod care surprinde cu adevărat esența Moncler. Moncler, ca marcă, are un statut atât de râvnit – este un brand care întruchipează cu adevărat inovația, motiv pentru care aceste parfumuri se simt ca o continuare perfectă a poveștii sale. Cu aceste două parfumuri, chiar și flaconul în sine este o nouă aventură, un nou spirit și un nou mod de a comunica”

Philippe Bénacin, CEO Interparfums

Moncler Pour Homme și Moncler Pour Femme vor putea fi achiziționate exclusiv în buticurile Moncler și Bloomingdale’s iar prețul unei sticle de 150 ml ajunge la 210 dolari.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT