Căuta…

Search
Close this search box.

Mega-yacht pe roți în valoare de 350 milioane de dolari cu exterior din sticlă, 1300 metri lungime și sală de gimnastică

Ana Cristina Militaru
11/08/2021
No Comments

Dacă trenul G al designerului Thierry Gaugain va deveni realitate, lumea trenurilor de lux și a călătoriilor feroviare de excepție va fi reinventată. Călătoriile cu acest tren nu vor fi doar simple deplasări între două puncte, ci o poveste de lux trăită în unul din cele 14 vagoane de sticlă care, pe întreaga lungime de 1300 de metri ai trenului, își pot alterna culoarea de la transparent la opac sau negru.

G Train va găzdui suita generoasă a proprietarilor, 18 camere de oaspeți, o sală de gimnastică și spa. Spațiile de recreere sunt atât de versatile încât se pot transforma în scene de concerte live și săli de expoziții de artă. În definitiv, G-Train este despre mersul pe șinele lumii în lux, admirând împrejurimile într-un mod nou și privat.

“G-Train aduce ultimele tendințe în a spune ceva nou despre călătoriile cu stil, concentrându-se în același timp pe lux și tehnologie. Ar putea fi iarnă afară, dar oaspeții pot fi brusc înconjurați de o zi frumoasă de vară cu flori și pajiști. Trenul este, în esență, o scenă pe care proprietarul o poate configura în multe feluri”
Thierry Gaugain

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT