Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

MB&F prezintă LM101 Palladium într-o ediție ultra-limitată

MB&F LM101

Conceptul Legacy Machine de la Max Busser & Friends merge mai departe cu un nou ceas fabulos, lansat într-o ediție limitată – sunt numai 18 exemplare.

Era timpul pentru o nouă premieră și un nou metal rar la MB&F. Așa cum îi spune și numele, ceasul LM101 Palladium este realizat din paladiu, un metal alb-argintiu asemnătător cu platina.

Tot o noutate este și folosirea unei culori spectaculoare pe cadran – sea green, un verde marin în contrast cu brățara neagră din piele. În funcție de lumină, nuanța acestuia trece de la gri, la albastru și verde. Cu un diametru de doar 40 mm și un calibru la vedere, LM101 Palladium este cel mai mic ceas din colecția Legacy Machine. Prețul pentru o astfel de bijuterie ajunge la 58.000 dolari fără taxe. Marca MB&F este vândută pe piața românească doar prin CAESAR Concierge. Pentru mai multe detalii contactați caesar@automedia.ro.