Căuta…

Search
Close this search box.

Prima masă de biliard Bugatti a fost vândută cu 300.000 de dolari

Ana Cristina Militaru
07/11/2021
No Comments

În urmă cu câteva luni, Bugatti a anunțat colaborarea cu brandul spaniol IXO (Iconic Xtrem Objects) pentru a crea o nouă masă de biliard ultra-high-end. Bugatti a anunțat că prima unitate a mesei de biliard în ediție limitată este pregătită pentru a fi trimisă proprietarului său din Statele Unite. Acesta este primul exemplar din seria de 30 de unități ce vor fi produse.

“Este plăcerea noastră să fim martorii primului exemplar al mesei de biliard Bugatti finalizat de IXO. Colaborarea cu un partener de producție care se potrivește calităților și valorilor Bugatti cu materiale extrem de înalte și standarde de neegalat este de mare importanță pentru noi.”

Stephan Winkelmann, președintele Bugatti

Masa este fabricată din fibră de carbon și aluminiu din butuc, poartă cu mândrie logo-ul iconic Bugatti pe lateral, iar fiecare exemplar are o placă care afișează numărul unic de producție. De asemenea, senzorul giroscopic împreună cu sistemul servo-acționat ajustează automat picioarele mesei.

În pachetul de achiziție de 300.000 de dolari sunt incluse : un suport elegant pentru tacuri, realizat din fibră de carbon, care dispune de un ecran tactil de înaltă rezoluție de 13 inchi care ține evidența scorului, o lampă de plafon cu LED, o cutie de cretă din aluminiu anodizat negru, o geantă din piele pentru bile și o perie de curățare neagră.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT