Căuta…

Search
Close this search box.

Manichiură fără compromisuri de la Hermès

Ana Cristina Militaru
20/10/2021
No Comments

Noua colecție de lacuri de unghii și îngrijire a mâinilor Hermès este acum disponibilă pentru o manichiură impecabilă și poartă numele “Les Mains Hermès”. Casa de modă a decis numele după adresa istorică a casei Hermès, 24 Faubourg Saint-Honoré. Interesant este faptul că culorile liniei de lacuri de unghii au o semnificație mai profundă și sunt derivate din faimoasele brățări ale mărcii.

Compusă din pigmenți concentrați de origine biologică care necesită doar un singur strat, gama este condusă de “Orange Boîte” – nuanța portocalie iconică a Hermès, un roșu îndrăzneț “Rouge Casaque” precum și nuanța roz intens “Rose Magenta”.

Casa de modă de lux Hermès a cucerit lumea cu gențile sale calitative și elegante, eșarfele de mătase, iar acum o întreagă gamă de lacuri de unghii. Produsele colecției dedicate manichiurii perfecte “Les Mains Hermès” includ o cremă de îngrijire a mâinilor, un ulei hrănitor pentru unghii și cuticule, o bază protectoare și douăzeci și patru de nuanțe de lacuri de unghii.

“Mâna este întruchiparea îngrijirii. Este partenerul nostru, ochiul nostru, identitatea noastră. Nu are gen, semnalează comportamente, este mâna călărețului sau a artizanului. Este deopotrivă puternică și delicată”

Pierre-Alexis Dumas, Directorul artistic Hermès Beauty

Râvnitele lacuri de unghii “Les Mains Hermès” sunt disponibile pe site-ul oficial la prețul de 45 de dolari pentru fiecare nuanță.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT