Căuta…

Search
Close this search box.

Locuințele Aston Martin reprezintă luxul suprem

Dan Vardie
07/12/2020
No Comments

Producătorul de mașini de lux, Aston Martin, a făcut un salt imens între două lumi diferite: de la mașini captivante la case fabuloase.

În ultimii ani, designerii de la Aston Martin au „creionat” elicoptere, motociclete, simulatoare de curse, biciclete și chiar mobilier de bucătărie, dar acesta ar putea fi cel mai neașteptat proiect de până acum, în afară de vehiculele lor, desigur.

Marca britanică a dezvăluit recent prima reședință, proiectată împreună cu o echipă de la S3 Architecture. Numită „Sylvan Rock”, această casă are un design unghiular, care imită formațiunile de roci geologice de pe proprietate.

Reședința este situată pe un teren masiv de 55 de acri din Valea Hudson, din New York, iar șoseaua de 2.000 de metri care face accesul către casă este înconjurat de pereți de piatră și copaci înalți. Întreaga casă este construită din cedru și sticlă neagră și se întinde pe 5.983 mp, având patru dormitoare, patru băi și două toalete de serviciu.

Există, de asemenea, un garaj spațios cu trei locuri de parcare, pentru prețiosele mașini Aston Martin, o cramă personalizată, infrumusețată cu designul specific al companiei, hașurile încrucișate de la Aston, o piscină superbă la exterior și o casă la piscină de 873 mp.

În plus, proprietatea oferă și câteva case de oaspeți multifuncționale, o casă în copac și o grădină splendidă. Este o combinație uimitoare de stiluri de design, cu texturi calde, forme îndrăznețe și intimitate, o reședință de lux foarte bine aliniată cu propria viziune a lui Aston Martin.

 „Sylvan Rock” este disponibilă la prețul de 7,7 milioane de dolari.

Pe lângă colaborarea cu S3 Architecture.pentru construirea „Sylvan Rock” , Aston Martin și-a unit forțele și cu premiatul arhitect britanic Sir David Adjaye și cu Lightstone, una dintre companiile imobiliare private din Statele Unite, pentru a crea o colecție de cinci case exclusiviste, care se află în interiorul complexului de locuințe 130 William, din New York City.

Arhitectul britanic a proiectat aspectul exterior al complexului 130 William, interioarele celor 242 de reședințe și peste 20.000 de metri pătrați de facilități de lux. Clădirea cu 66 de etaje are o fațadă personalizată, turnată manual, care include detalii din bronz, o arhitectură modernă din Manhattan și ferestre arcuite la scară largă, care amintesc de mansardele iconice ale statului New York.

Cele cinci apartamente Aston Martin complet mobilate se găsesc la etajele 59 și 60. Acestea includ geamuri personalizate,  care împart balcoanele într-o serie de zone distincte.

Proprietarii se vor bucura de elemente vizuale și accesorii rafinate, precum și de materiale și mobilier lucrate manual, care fac parte din colecția Aston Martin Home.  Livingul și sala de mese au decorațiuni realizate de Marek Reichman și Sir David Adjaye. Scaunele din interioarele bolizilor Aston Martin au inspirat canapelele și fotoliile din interiorul acestor case, combinând diverse materiale, precum piele, metal și țesături.

Bucătăria este mobilată cu dulapuri italienești personalizate și texturate, realizate din lemn de stejar, aparate Gaggenau de ultimă generație, blaturi din marmură italiană și multe altele. Băile sunt acoperite cu marmură italiană Salvatori texturată și sunt utilate cu o cadă sculptată din marmură solidă.

În dormitorul principal se regăsește un pat imens, cu perne personalizate din cașmir și detalii subțiri din metal, dulapuri generoase și sistemul de iluminare Flos.

Pe lângă faptul că viitorii cumpărători își pot personaliza casa, cel mai uimitor lucru este faptul că au opțiunea de a avea în propria casă simulatorul de curse AMR-C01.

Fiecare proprietar al uneia dintre aceste locuințe exclusiviste va fi, de asemenea, beneficiarul norocos al unei ediții speciale Aston Martin DBX, proiectată la comandă de Sir David Adjaye. Ediția Specială Aston Martin DBX conține interioare și vopsele personalizate, cu încrustații de marmură „Pietra D’Avola” gri asortate cu lemn de nuc satinat. Habitatul prezintă inserții sculptate din nuc masiv, cu piele Q by Aston Martin Parliament Green și detalii din bronz, aluminiu anodizat negru și piatră reală.

Cu un preț estimat între 3.985.000 $ și 11.500.000 $, cele cinci apartamente Aston Martin, din cadrul complexului rezidențial 130 William, sunt completate de facilități de lifestyle și de wellness, cum ar fi o piscină infinity-pool, o saună uscată și camere de masaj, precum și un centru de fitness și spa de ultimă generație.

Cinematograful privat IMAX, lounge-ul special dedicat rezidenților și sala de jocuri oferă modalități de recreere fără a fi nevoiți să părăsească clădirea.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT