Căuta…

Search
Close this search box.
Quicksilver 805 Open

Libertatea continuă dincolo de țărm

Gabriel Spataru
20/02/2023
No Comments

Când vine vorba de ambarcațiuni ce-ți oferă posibilitatea de a-ți extinde libertatea dincolo de țărm, unul dintre cele mai mari nume din domeniu ies pe piață cu un produs ce reușește  să îmbine luxul cu confortul dar și cu sportivitatea: Quicksilver 805 Open.

Lansat cu un design celebru Quicksilver, noul 805 Open vine cu o serie de îmbunătățiri cheie ce-l fac mai atractiv și versatil, cu un design sportiv  și spațiu suficient atât în cockpit dar și proră, toate cu scopul de a face timpul petrecut pe apă mai plăcut dar și pentru perioade mai lungi de timp.

Quicksilver 805 Open

Mai mult spațiu de la proră la pupă, dar și o poziție a cockpitului mai centrală reușesc să ofere o experiență mult mai bună și totodată să maximizeze încrederea în capacitățile acesteia. Tot pe această linie, Quicksilver 805 Open oferă tehnologie maritimă de ultimă generație sub forma unui sistem GPS de 12 inch și un vinci electric eficient. Eficientizarea spațiului disponibil este prioritar iar acest lucru devine evident la pupă unde spațiul poate fi folosit fie ca zonă de luat masa sau poate fi complet plat transformându-l într-un spațiu ideal pentru relaxat și stat la bronzat.

Quicksilver 805 Open 12″ GPS

Cu o dimensiune de 7,3 metri și o lățime de 2,5 metri 805 Open asigură destul loc pentru 10 persoane, iar diferitele motorizări disponibile de până la 300 CP oferă o propulsie mai mult decât suficientă pentru activități de relaxare totodată oferind un aer sportiv.

Quicksilver 805 Open este disponibil în două versiuni: Comfort și Fishing.

Varianta Comfort este destinată familiilor și vine echipat cu chiuvetă, toaletă integrată, aragaz și un frigider de 50 Litri. Acoperișul oferă protecție împotriva Soarelui iar spațiul din pupa este suficient pentru relaxare și dormit.

Quicksilver 805 Open Comfort

Varianta Fishing vine echipată cu suporți pentru lansete, mânere de suport negre de-a lungul întregii ambarcațiuni, livewell pentru transportul peștilor vii, loc pentru procesarea acestora, un sistem presurizat al apei și frigider pentru aceștia. Pe scurt, varianta Fishing a lui 805 Open oferă tot ce trebuie pescarului pentru o experiență desăvârșită pe toată perioada petrecută în larg.

Prin 805 Open, Quicksilver asigură satisfacția celor două mari categorii de iubitori activități maritime: cei ce doresc să se relaxeze și cei ce doresc să aibă captura record. Fie că vine vorba de savurat o masă delicioasă urmată de o sesiune de stat la Soare, sau o partidă de pescuit menită să alimenteze poveștile pescărești, Quicksilver 805 Open are câte ceva de oferit pentru toată lumea.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT