Căuta…

Search
Close this search box.

Leica lansează noul aparat foto „Reporter” în ediție limitată

Dan Vardie
25/01/2021
No Comments

Noua ediție specială Leica M10-P „Reporter”, care marchează cea de-a 40-a aniversare a concursului foto Oskar Barnack Award, este concepută pentru a fi un partener de încredere chiar și în cele mai dificile condiții de fotografiere.

Adânc înrădăcinată în istoria fotografiei de reportaje și a celor mai legendare camere ale sale, „Reporter” de ultimă generație are o placă superioară și de bază cu un finisaj rezistent la zgârieturi, verde închis, robust.

Leica a înlocuit husa din piele a camerei M10-P din 2018 cu o țesătură de Kevlar, care este utilizată la fabricarea ținutelor anti-glonț și adaugă un sentiment de durabilitate telemetrului.

De asemenea, beneficiază de un senzor de imagine CMOS de 24 MP, sensibilitate la lumină ISO100-50.000, o memorie tampon de 2 GB, pentru a nu suprasolicita cardurile de memorie și care poate înmagazina până la 16 fotografii atunci când se fotografiază în serie în rafale de cinci cadre pe secundă, un vizor cu nivelă pentru alinierea fotografiilor pe linia orizontului. Demne de menționat sunt și funcțiile  Live View pe afișajul de 3 inch și Wi-Fi 802.11n pentru transfer de date wireless. Ediția M10-P Reporter este limitată la doar 450 de unități în întreaga lume și este disponibilă la prețul de 8.795 de dolari.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT