Căuta…

Search
Close this search box.

Laurent Ferrier, un ceas în culoarea șampaniei

Dan Vardie
31/03/2020
No Comments
Laurent Ferrier Ecole-Annual-Calendar

Brand-ul elvețian de lux Laurent Ferrier prezintă Galet Ecole Annual Calendar Vintage, un ceas spectaculos, produs în numai 5 exemplare.

Noul model este inspirat de un ceas de buzunar vintage din anii ’50, are o carcasă din oțel inoxidabil, cu un diametru de 44 mm și un design deosebit – vintage-contemporan, plus o paletă de culori calde. Cadranul este în nuanța șampaniei, cu tonuri de aur galben, iar brățara din piele de aligator, de culoarea mierii, se asortează perfect.

Așa cum îi spune și numele, noul ceas e dotat cu funcția calendar anual, o complicație care recunoaște lunile cu 30 și 31 de zile și trece automat la ziua 1 a lunii. Singura dată când trebuie reglat manual este la 1 martie. Calibrul 126.01 îi oferă o rezervă de energie de 80 de ore, iar întreg mecanismul are 235 de componente și este realizat manual în atelierele Laurent Ferrier.

Brand-ul elvețian de lux Laurent Ferrier, cunoscut pentru rafinament și finisajele ireproșabile, este reprezentat în România de CAESAR Concierge, așadar, puteți cere mai multe detalii la adresa de mail caesar@automedia.ro.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT