Căuta…

Search
Close this search box.

Laurent Ferrier lanseaza Classic Origin Green “Serie Atelier”

Florin Amariei
11/12/2020
No Comments

Atelierele Laurent Ferrier lanseaza un nou ceas exclusivist. Classic Origin Green “Serie Atelier” poate fi cumparat si in Romania numai prin Caesar Concierge.

Disponibil in editie limitata, Classic Origin Green “Serie Atelier” se adreseaza celor care apreciaza eleganta discreta si detaliile care se desprind din cotidianul individualizat. Mai mult, lansarea noului model marcheaza cea de-a zecea aniversare a designului care a inradacinat in mentalitatea colectiva a pasionatilor de orologie marca Laurent Ferrier.

Acest design este gandit cu precadere pentru cei care apreciaza semnatura atelierului elvetian.

Marca aniverseaza zece ani de existenta si ofera la un deceniu de la fondare cateva piese care sa marcheze cu mare finete momentul.

Carcasa din titan de Clasa 5 incapsuleaza aceleasi linii fine precum primul si aclamatul model Laurent Ferrier care a consacrat brandul – Classic Tourbillon double spiral.

Noul ceas duce filosofia de curatenie si claritate in design a Laurent Ferrier mai departe prin regandirea orologiului in cea mai eleganta forma a frumusetii rafinate.

Editia limitata “Serie Atelier” pastreaza formele deja cunoscute Assegai pentru indicatoarele care arata minutele si orele. Ofera, totodata, senzatia ca pluteste deasupra cadranului finisat intr-o culoare care ne duce cu gandul la prospetimea padurilor virgine. Culoarea, insa, renunta treptat din intensitate pe masura ce ne deplasam cu privirea dinspre centrul ceasului. Marcajele discrete in culoarea galben intens ii confera un caracter usor sportiv ceea ce-l face fezabil in mai multe situatii si scenarii. Toate indicatoarele, insa, au fost realizate din aur alb de 18 carate.

Secundarul este izolat la baza orei 6, caracteristica ce…

Vezi informatia completa pe Temporis.ro!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT