Căuta…

Search
Close this search box.

Laureato Ghost, rezultatul colaborarii dintre Girard-Perregaux si Bamford

Florin Amariei
19/11/2020
No Comments

Aniversarea Laureato este realizata prin lansarea Ghost, rezultatul colaborarii dintre Girard-Perregaux si Bamford. Cei 45 de ani de existenta vor fi marcati prin 45 de modele exclusiviste.

Girard-Perregaux celebreaza momentul aniversar cu numarul 45 al Laureato prin lansarea unei editii limitate care onoreaza prima aparitie a acestuia in 1975. Ghost este un produs exclusiv menit a-i atrage pe cei care isi doresc sa obtina un memoriu in forma de orologiu.

Ceasul este imbracat in ceramica alba, o premiera atat pentru Bamford, cat si pentru Laureato al Girard-Perregaux. Silueta sa devine instant recognoscibila prin faptul ca poate fi asociat cu mai mult forme, astfel realizandu-se o juxtapunere a carcasei circulare cu marginile octogonalesi linii foarte elegante.

“Sunt cunoscut pentru ceasurile mele negre si pentru faptul ca iubesc orice e inchis la culoare. Cu toate astea, in aceeasi ordine de idei cu alte modele la care am lucrat, am dorit sa imping limitele mai departe prin gandirea unui ceas de culoare alba. De fiecare data cand colaborez cu o alta companie incerc sa gasesc o sinergie din care ambele parti se pot inspira pentru a crea ceva ce nu ar putea aparea prin initiativa singulara. Spre exemplu, aceasta ocazie este unica. E pentru prima data cand Bamford a incapsulat un ceas in ceramica alba, fiind, simultan,o premiera si pentru Laureato al Girard-Perregaux”, a spus George Bamford, fondator al companiei care ii poarta numele.

CEO-ul Girard-Perregaux a explicat ca Laureato este “un pilon important al brandului” pe care il conduce.

“La momentul lansarii, Laureato a fost foarte avangardist. Acest lucru nu se datora numai designului inovativ, ci si faptului ca era pentru prima data cand o astfel de unitate venea echipata cu o bratara complet integrata in intregul ansamblu”, a mai spus Pruniaux, CEO.

Laureato Ghost – dimensiuni si pret

Laureato Ghost masoara 38 de mm, ceramica alba asigurand o greutate extraordinara. Acest material este mai usor decat titanul. Mai important, Laureato Ghost este hipoalergenic si rezistent la pete sau zagarieturi. Ceramica alba a fost aleasa pentru a permite realizarea acestei forme atragatoare care amplifica o aparitie ilustra. Finisajele acestei unitati seamana cu cele pe care ni le ofera modelele realizate din aur sau otel.

Asa cum Girard-Perregaux ne-a obisnuit pana acum, Laureato Ghost foloseste mecanismul Manufactura. Calibrul GP03300-0139 include o multitudine de finisari delicate, precum si motivul Cotes de Geneve.

Atractivitatea acestui model poate fi pusa si in baza materialelor utilizate care sunt imbinate impecabil pentru a accentua atentia acordata imbinarilor de texturi. In plus, contine si 27 de bijuterii care-i garanteaza aparitia de lux.

Laureato Ghost poarta si inscriptiile “One of 45” si “Laureato 45th Anniversary”, exclusivitatea acestui model fiind astfel reafirmata.

Modelul, limitat la doar 45 de exemplare pentru intreaga lume, va fi vandut in cadrul Harrods si pe magazinul online Dover Street Market pentru 10.300 de lire sterline in varianta cu curea de piele sau 12.000 de lire sterline pentru ceasul cu curea din ceramica.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT