Căuta…

Search
Close this search box.

Orologeria GALT lansează brandul global Jacob & Co pe piața românească

Filip Sirbu
04/11/2023
No Comments

Jacob & Co., celebrul brand global specializat în ceasuri și bijuterii de lux, se bucură să anunțe intrarea sa pe piața din România printr-un parteneriat de prestigiu cu Orologeria GALT, o prezență respectată cu o istorie de peste 25 de ani în lumea ceasurilor de lux.

Jacob & Co. reprezintă o marcă de lux cu renume mondial, fiind recunoscută pentru creativitatea strălucitoare și inovația uimitoare. Cu o tradiție impresionantă în producerea ceasurilor complexe și a bijuteriilor deosebite, acest brand a impus constant noi standarde în ceea ce privește calitatea și designul. Produsele Jacob & Co. sunt adorate de celebrități, pasionați de ceasuri și colecționari din întreaga lume. Colaborarea cu Orologeria GALT, un nume de încredere în industria de lux din România, reflectă angajamentul continuu al Jacob & Co. de a oferi iubitorilor de frumos din România acces la o colecție extraordinară de ceasuri.

Cu o măiestrie inegalabilă, inovație și design excepțional, Jacob & Co. a captivat întotdeauna entuziaștii și colecționarii din întreaga lume. În cadrul acestei săptămâni inaugurale de lansare, Orologeria GALT a avut onoarea de a prezenta o selecție exclusivă din cele mai iconice și recente piese Jacob & Co., inclusiv din colecțiile Astronomia, Opera și Bugatti Chiron, oferind astfel clienților români oportunitatea unică de a explora în detaliu esența brandului, direct la București. Distinși oaspeți și entuziaști ai ceasurilor au avut privilegiul de a fi martorii debutului Jacob & Co. pe piața din România.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT