Căuta…

Search
Close this search box.
lego lamborghini sian

Lamborghini Sián a fost refăcut cu piese LEGO la scară naturală

Florin Amariei
09/06/2021
No Comments

LEGO a dezvăluit un Lamborghini Sián făcut integral din piesele care poartă numele companiei. Au fost folosite 400.000 de exemplare de 154 de tipuri pentru a reda forma automobilului super sport.

Fiind a doua colaborare dintre echipele talentate de designeri, ingineri și tehnicieni ale celor două companii, macheta redă perfect dimensiunile Lamborghini Sián FKP 37.

Șasiul este acoperit cu un material realizat din piese LEGO Tehnic hexagonale, personalizate, care sunt conectate pentru a reda caracterul dinamic al carosieriei modelului Lamborghini. Designul aduce un tribut modelului hexagonal, tipic filosofiei de design a Automobili Lamborghini, redând forma hexagonală a farurilor spate și a evacuărilor supercar-ului italian.

La exterior, designul modelului Lamborghini Sián a fost replicat minuțios. Cuvântul „Sían” înseamnă „fulger” în dialectul Bolognese, iar pentru a reliefa acest aspect, experții în echipamente electrice din cadrul Grupului LEGO s-au asigurat că modul în care luminile și săgeata luminoasă elegantă de pe caroserie reflectă modelul real al farurilor frontale în formă de epsilon și al celor din spate hexagonale.

Detaliile minuțioase pot fi regăsite și în habitaclu, sub forma unui volan construit din cărămizi și decorat cu faimoasa emblemă Lamborghini și steagul Italian, precum și o unitate de control și scaune de cursă, asamblate de asemenea din piese LEGO.

Greutatea LEGO Lamborghini Sián este de 2.200 de kg și au fost necesare 8.660 de ore pentru dezvoltare și asamblare. Replica a fost realizată în Cehia.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT