Căuta…

Search
Close this search box.

Lamborghini inaugureaza Ad Personam Studio in Tokyo

Florin Amariei
03/11/2020
No Comments

Automobili Lamborghini inaugureaza Ad Personam Studio in Tokyo si marcheaza momentul printr-o editie speciala si exclusivista a automobilului Aventador S.

Constructorul auto italian a decis ca odata cu noul spatiu exclusivist The Lounge, al doilea de acest fel din lume, sa inaugureze si Ad Personam Studio in Tokyo. Ambele locatii se afla in zona rezidentiala Roppongi din capitala nipona.

Clientii marcii din Japonia isi vor putea comanda acum propriile masini Lamborghini fix asa cum isi doresc, intrucat prin Ad Personam acestia pot solicita orice modificari doresc atat la interior, cat si la exterior. Ad Personam nu include tuning special, dar prin intermediul sau se pot obtine orice alte individualizari se doresc.

In cadrul The Lounge vor putea fi organizate intalniri de afaceri, evenimente si expozitii de arta.

Momentul inaugural s-a bucurat de o colaborare care a dat nastere unui Aventador S special. Renumitul designer Yohji Yamamoto s-a alaturat initiativei marcii si a pus in practica o viziune pentru varful de gama al producatorului auto italian.

Pentru ca inaugurarea Ad Personam Studio din Tokyo sa aiba o piatra de capatai, Lamborghini Centro Stile a transformat Aventador S in plansa pentru pictat.

Rezultatul nu dezamageste.

Mitja Borkert, conducatorul departamentului de design al Lamborghini, a spus despre intalnirea cu Yohji Yamamoto de la Paris Fashion Week organizat inceputul anului 2020 ca a fost impresionat de modul in care alatura contrastarea dintre rosu si negru. Pe langa asta, a avut ocazia sa admire creatiile sale vestimentare despre care a zis ca sunt dovezi ale unei atentii incredibile la detaliu. Asadar, Borkert a vazut imediat o corelatie intre Yamamoto si Lamborghini.

Yamamoto s-a declarat incantat de initiativa Lamborghini si a spus ca se bucura enorm de colaborarea aceasta care a dus la “sublinierea unicitatii, atemporalitate si pasiune din abundenta, trasaturi ce caracterizeaza ambele brand-uri”.

The Lounge Tokyo ramane primul pas catre explorarea stilului de viata propus de Lamborghini clientilor sai si isi va servi menirea de a ramane deschis tuturor initiativelor care pun creativitatea si arta pe primul loc.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT