Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

La Samaritaine, iconicul magazin parizian se redeschide în 2020

la samaritaine paris

LVMH, proprietarul La Samaritaine, a investit 750 milioane de euro în renovarea clădirii istorice, care va adăposti, din aprilie anul viitor, pe lângă 600 magazine de brand, un hotel de lux, birouri, case sociale și o creșă.

Au trecut 15 ani de când marele magazin și-a închis porțile, iar readucerea clădirii la viață a fost un proces lung și greoi. Construcția în stil Art Deco este monument istoric iar numai aprobările au durat aproape un deceniu, plus șantierul propriu-zis încă 5 ani. Însă, din fericire, lucrările au intrat în linie dreaptă iar La Samaritaine se redeschide primăvara care vine. Potrivit reprezentanților magazinului, e cel mai mare proiect privat de reabilitare patrimonială pe care l-a văzut Parisul.

Desfășurat pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați (avea 32.000 când s-a închis), La Samaritaine este cel mai mic dintre marile magazine pariziene. În plus, hotelul de 5 stele se anunță spectaculos – 72 de camere uriașe și un apartament de 1.000 metri pătrați cu piscină proprie. Deși rezervările nu au fost deschise, cererile au început deja să curgă – semn că și turiștii sunt nerăbdători și așteaptă inaugurarea.