Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Justin Biber își vinde vila de lux. Doritori?

justin-bieber-casa

Casa are 566 metri pătrați, 5 dormitoare, 7 băi, o bibliotecă, piscină și cinematograf, se află în Beverly Hills și valorează 8,5 milioane de dolari.

Mai în glumă, mai în serios, artistul canadian a scris zilele trecute pe contul său de Instagram un anunț surprinzător: „Mă gândesc să vând casa din Beverly Hills. Cine o vrea?” Iar ca să fie și mai convingător Biber a pus pe rețeaua de socializare mai multe fotografii din interiorul reședinței, dar și noi detalii – „Vreau să o dau cu tot cu mobilă. Să-mi faceți o ofertă!”

Justin Biber are aproape 120 de miloane de fani pe Instagram, așa că anunțul s-ar putea să funcționeze mai bine decât un agent imobiliar.