Căuta…

Search
Close this search box.
jeff bezos amanare imbatranire

Jeff Bezos vrea să nu mai îmbătrânească

Florin Amariei
08/09/2021
No Comments

Fostul CEO al Amazon se concentrează acum pe călătorii spațiale și întârzierea îmbătrânirii.

Jeff Bezos și-a mutat atenția asupra unui nou aspect: prelungirea vieții umane. Miliardarul vrea să găsească un leac pentru cei care își doresc să plătească pentru a trăi mai mult.

Altos Labs a primit finanțarea necesară pentru a începe un studiu care să confirme că celulele umane pot fi reprogramate pentru a îmbătrâni mai greu. Inițiativa a avut succes, întrucât medici precum Juan Carlos Belmonte, Steve Horvath și Shinya Yamanaka deja s-au alăturat proiectului.

Părerile sunt împărțite cu privire la această inițiativă a fostului CEO Amazon. Unii spun că un astfel de studiu n-ar trebui să existe, în timp ce alții argumentează că știința trebuie să își continue misiunea de a descoperi cât mai multe despre viața umană.

În prima fază, cercetătorii vor identifica cu precizie celulele care favorizează îmbătrânirea și vor încerca să le izoleze sau să le întârzie ceasul biologic.

Estimările spun că prin efortul financiar al lui Jeff Bezos unii miliardari ar putea trăi cu până la 50 de ani mai mult. Rezultatele acestei cercetări ar putea, totuși, ajuta și cu contracararea altor maladii precum cele neurodegenerative.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT