Căuta…

Search
Close this search box.

Jaeger-LeCoultre prezintă Master Ultra Thin Tourbillon Moon

Dan Vardie
18/11/2020
No Comments

Jaeger-LeCoultre își îmbogățește colecția Master Ultra Thin cu un nou model, care  unește un afișaj de fază lunară cu un tourbillon.

Colecția Master Ultra Thin a lui Jaeger-LeCoultre simbolizează filosofia brandului, aceea de a uni virtuozitatea tehnică cu frumusețea durabilă. În 2020,  această colecție este îmbogățită cu noul Master Ultra Thin Tourbillon Moon. Noul ceas combină două dintre cele mai prețuite complicații ale horologiei – o fază lunară și un tourbillon.

Master Ultra Thin Tourbillon Moon are o carcasă realizată din aur Le Grand Rose. Introdus anul acesta, noul aliaj de aur roz are o strălucire și o adâncime de culoare remarcabile și este extrem de rezistent la decolorare. Fidel codurilor clasice de design ale colecției Master Ultra Thin, carcasa este complet șlefuită, are praguri alungite și teșite și o ramă fină.

Cadranul alb completează căldura aurului roz și oferă un fundal  care pune  accentul pe afișajul fazei lunii și pe tourbillon. Pentru a augmenta rafinamentul ceasului, indicatorii Dauphine au preluat forma săgeții alungite a indicilor aurii  aplicați.

O examinare mai atentă dezvăluie diferite profiluri de index (formele sunt modificate în funcție de poziția lor pe cadran), precum și mai multe detalii cheie marcate cu roșu, care îmbunătățesc lizibilitatea și  adaugă o notă discretă de culoare.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://temporis.ro/jaeger-lecoultre-prezinta-master-ultra-thin-tourbillon-moon/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT