Căuta…

Search
Close this search box.

Jacob & Co. Mystery Tourbillon Arlequino – măsurare abstractă a timpului

Florin Amariei
22/03/2021
No Comments

Jacob & Co., entitate deja devenită instituție în lumea orologeriei, lansează Mystery Tourbillon Arlequino. Are peste o mie de pietre prețioase.

Ceasul măsoara 50 mm și are o grosime de 22,7 mm, iar cele peste 1000 de pietre prețioase sunt încapsulate într-o structură din aur alb. Timpul este destul de greu de intuit, dar un astfel de obiect depășește granițele convenționalului.

Brățara este făcută din piele de crocodil și mecanismul folosit este Jacob & Co. Manual Winding JCAM32. Rezistă la apă până la o adâncime de maximum 30 de metri.

Proprietarul va putea, totuși, folosi ceasul conform menirii sale. Timpul este măsurat cu ajutorul unui orar din diamant de 8,18 carate, iar minutele sunt indicate de un diamant de 9,5 carate.

Mystery Tourbillon Arlequino are și două tourbillons-uri montate pe o axă triplă care permite afișarea delicată a funcționării întregului mecanism.

Jacob & Co. Mystery Tourbillon Arlequino este, așa cum probabil vă așteptați, un exemplar complet unic. Prețul se zvonește a plecade la 1,3 milioane de euro fără taxe.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT