Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

iPhone și căști din aur, cadoul de lux al momentului

air pods - iPhone

Cum la modă sunt căștile fără fir Apple AirPods, cei de la compania rusă Caviar Global, specializată în vânzarea obiectelor de lux, s-au gândit să le aducă un plus de valoare și le-au îmbrăcat în aur de 18 karate. Acestea se asortează perfect cu un iPhone din aur și diamante.

Micile accesorii costă 61.000 euro și sunt deja sold-out. Însă pe site-ul Caviar Global mai găsiți și alte modele de căști AirPods – îmbrăcate în piele de aligator, ori piton, la prețuri mai accesibile, între 1.000 și 1.400 de dolari, în funcție de mărimea cutiei în care vin accesoriile in fashion. În plus, aveți de ales din mai multe variante de culori – negru, verde, albastru și chiar roz.

Dacă vreți să impresionați cu un cadou uau de Crăciun, aveți în vedere și telefoanele iPhone a căror huse au fost decorate cu aur, diamante și piele scumpă. Prețurile încep de la 125.000 de dolari pentru Solaris Zenith Full Gold, ori 15.000 pentru modelul dedicat The Beatles.

caviar iphone