Căuta…

Search
Close this search box.

Ion Țiriac în topul celor mai mari colecționari de mașini din lume

Dan Vardie
27/11/2020
No Comments

Cu peste 250 de modele, colecția de mașini a lui Ion Țiriac a fost introdusă în topul celor mai extravagante colecții de automobile din lume.

Dintre nenumăratele hobby-uri pe care le au oamenii, colecționarea este unul dintre cele mai frecvente. De la ștampile la cărți poștale sau timbre, aproape orice obiect poate fi colecționat fără a fi nevoit să cheltui o sumă mare de bani. Cu toate acestea, colecțiile de mașini rare și exotice sunt o excepție notabilă.

Wall St. 24/7 a analizat 27 dintre cele mai îndrăznețe colecții de mașini din lume. Fiecare colecționar de pe această listă are o pasiune demonstrată pentru automobile, dar și mijloacele financiare pentru a susține acest hobby costisitor.

După o scurtă analiză a reieșit faptul că și colecționarii de mașini au diferite preferințe. De exemplu, comediantul Tim Allen și luptătorul profesionist John Cena au o preferință clară pentru vehiculele clasice, fabricate în America. Multe dintre mașinile din colecțiile lor poartă sigla Chevrolet, Ford sau Dodge, iar unele dintre acestea sunt printre cele mai iconice modele care au fost realizate în Detroit.

Pentru alți colecționari, nostalgia pentru zilele de glorie ale producției auto americane ocupă un loc în spate, dar doar pentru a face loc tehnologiei și performanței de ultimă generație. Colecțiile lor includ supercars de la producătorii auto europeni și adesea vin cu prețuri de șase și chiar șapte cifre. Aceste mașini, fabricate de companii precum Ferrari, Lamborghini și McLaren sunt construite pentru viteză.

Pentru a citi articolul compet, apasă https://autopro.ro/stiri-2/ion-tiriac-in-topul-celor-mai-mari-colectionari-de-masini-din-lume/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT