Căuta…

Search
Close this search box.
Hublot Big Bang E UEFA Euro 2020

Hublot dezvăluie Big Bang E UEFA Euro 2020

Florin Amariei
12/05/2021
No Comments

UEFA EURO 2020 începe în doar câteva zile, așadar Hublot a creat un ceas care sărbătorește parteneriatul pe care l-a încheiat cu campionatul de fotbal care atrage milioane de fani anual.

Da, UEFA EURO 2020 are loc în 2021. Competiția a fost amânată din cauza incertitudinilor cauzate de pandemie. Acum, însă, Hublot ne prezintă și surpriza pe care ar fi trebuit s-o vedem anul trecut: Big Bang E UEFA Euro 2020.

Rama de pe ceasul Big Bang poartă culorile steagurilor celor 12 națiuni planificate inițial să găzduiască evenimentul. Din punct de vedere estetic, acesta prezintă atributele modelului iconic Big Bang al mărcii. Pentru o ergonomie mai mare, este disponibil într-o carcasă de 42 mm în Black Magic, spectaculoasa ceramică neagră lustruită dezvoltată de tehnicienii Hublot, care este rezistentă la apă la o adâncime de 30 de metri. Cristalul de safir înseamnă că ecranul tactil AMOLED de înaltă definiție este ușor de utilizat, în timp ce, la fel ca un ceas mecanic, butonul de pe coroana rotativă este utilizat pentru a activa funcțiile.

Pentru Campionatul European UEFA EURO 2020, Hublot va echipa toți arbitrii care vor oficia în timpul turneului cu ceasuri speciale Big Bang e Referee. Această versiune specială va ajuta organismul arbitral să gestioneze cronometrarea meciurilor și orice timp suplimentar și va fi conectată la tehnologia Goal-line și la celebrul sistem de control video VAR. Tabla folosită de al patrulea oficial pentru a arăta înlocuirile jucătorilor va avea, de asemenea, culori sportive Hublot.

În efortul său de a depăși granițele inovației, Hublot și-a continuat explorarea în fiecare dimensiune a tehnologiei și, astfel, începând cu 12 mai, lansează o serie de podcasturi numită „Hublot Fusion Podcast”. Găzduite de jurnalista franceză de difuzare sportivă Anne-Laure Bonnet, aceste 12 episoade vor prezenta interviuri cu legende ale fotbalului, precum și cu prietenii și ambasadorii Hublot.

Într-o altă inițiativă importantă nouă, 200 de clienți ai Big Bang e care se alătură comunității Hublotista vor primi un simbol non-fungibil (NFT) care conține un fragment dintr-unul din episoadele „Hublot Fusion Podcast”! Aceste jetoane au fost dezvoltate împreună cu cea mai importantă companie de software ETHEREUM: ConsenSys.

Prețul pentru Hublot Big Bang E UEFA Euro 2020 este de aproximativ 5.000 de euro înainte de taxe. Acesta are, bineînțeles, și steagul României.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT