Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Hotel Walker Tribeca, încă un motiv să călătorești la New York

hotel

Construit într-o fostă fabrică de nasturi și panglici, noul hotel new-yorkez tocmai și-a deschis porțile în Cortlandt Alley, cea mai filmată alee din metropola americană.

Hotelul are 10 etaje și 171 camere spațioase și luminoase, cu un decor eclectic – un mix de mobilier vechi și detalii industriale. Zona în care a fost deschis hotelul s-a transformat dintr-un cartier industrial într-un adevărat hub cultural, cu galerii de artă, magazine, restaurante, etc.

Dacă ajungeți să vă cazați la Tribeca faceți rezervare și la restaurantul hotelului, meniul vegan este semnat James Beard. Apoi, încheiați seara la cafenea sau în barul de pe acoperișul clădirii pentru un cocktail de vis.