Căuta…

Search
Close this search box.

HM9-SV – un tribut pentru orologerie

Florin Amariei
22/01/2021
No Comments

Cunoscut anterior și sub numele de cod HM9 „Flow”, Horological Machine Nr. 9 „Sapphire Vision” este un urmaș logic al acestuia sub formă de tribut adus orologeriei. Acesta încapsulează tehnologii de ultimă oră și un aspect care cu greu poate fi ignorat.

Important! MB&F sunt prezenți în România prin CAESAR Concierge. Detalii suplimentare pot fi obținute printr-un email la: concierge[@]caesaremporium.com

Dacă HM9 „Flow” a fost un ceas care celebra formele introduse în epoca aeronautică a anilor 40-50, atunci Horological Machine Nr. 9 „Sapphire Vision” este urmașul care primește prescurtarea HM9-SV.

O formă exterioară din cristal de safir și metal prețios, curbată și fixată precis în trei părți, este sigilată cu o combinație patentată de garnitură tridimensională și alipire pentru a cărui efect a fost pus în lumină favorabilă de tehnologia de ultimă oră. Balanțele în consolă complet independente canalizează datele într-un diferențial care transformă două bătăi ale inimii într-un singur impuls de timp coerent.

Vitezele ultra precise ale motorului canalizează energia astfel încât display-ul să poată afișa imaginea marcată de Super-LumiNova.

Motorul HM9 urmează căile deschise de…

Vezi prezentarea completă pe Temporis.ro!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT