Căuta…

Search
Close this search box.

Heuer Monaco – cel mai scump ceas Heuer vândut vreodată

Dan Vardie
14/12/2020
No Comments

Heuer Monaco, deținut de McQueen, a fost vândut la licitația New York Watch Auction organizată de Phillips în asociere cu Bacs & Russo și a devenit cel mai scump ceas de mână Heuer vândut vreodată.

Ultimul exemplar al modelului Heuer Monaco purtat de Steve McQueen în timp ce filma pelicula de curse Le Mans (1971) a obținut un preț record de 2.208.000 de dolari la licitația Phillips RACING PULSE din New York City. Acesta este cel mai important ceas de mână Heuer din toate timpurile și unul dintre cele mai celebre ceasuri din secolul al XX-lea.

Heuer Monaco, poziționat la lotul 20, a fost una dintre vedetele licitației, transmisă live din New York, bucurându-se de o participare online record. Licitația pentru ceasul, inițial listat ca „estimare la cerere”, a fost deschisă cu o ofertă de 200.000 de dolari. După 7 minute de licitație acerbă, ceasul a fost vândut unui ofertant online pentru 1.800.000 de dolari, înainte de prima cumpărătorului, marcând un nou record pentru un Heuer la licitație. Pasionații de ceasuri din întreaga lume au urmărit acest moment istoric online și prin telefon.

Frédéric Arnault, CEO TAG Heuer, a declarat: „ Heuer Monaco nu a devenit doar unul dintre cele mai recunoscute și celebre ceasuri din secolul trecut, ci, împreună cu Steve McQueen , a modelat pentru totdeauna cultura TAG Heuer. Am fost uimiți de entuziasmul din cadrul comunității orologiere pentru această licitație, iar rezultatul record este o dovadă a importanței istorice și a moștenirii continue a acestui ceas Heuer. ”

Pentru a citi articolul complet, apasă https://temporis.ro/heuer-monaco-cel-mai-scump-ceas-heuer-vandut-vreodata/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT