Căuta…

Search
Close this search box.

Hermès, cosmetice inspirate de geanta Birkin

Dan Vardie
20/02/2020
No Comments
hermes

Brand-ul fashion de lux Hermès se lansează pe piața produselor cosmetice și de make-up cu o colecție de rujuri fabuloase. Este o premieră în istoria Hermès de 183 de ani.

Rouge Hermès etalează 24 de nuanțe de rujuri mate și lucioase, produse în Italia. În varianta de ruj mat, culorile au fost inspirate de tonurile pe care le au celebrele genți Birkin, iar textura lor imită finețea pielii. Rujurile Hermès lucioase sunt un omagiu adus clasicelor eșarfe din mătase, un alt accesoriu foarte iubit al brand-ului.

Vestea bună este că rujurile Hermès nu costă 10.000 de euro, cât o geantă Birkin. Prețul este de 67 de dolari pentru un ruj și există un serviciu de refill care costă 42 de dolari. Reprezentații celebrei case și-au dorit să existe această posibilitate de a păstra recipientul, realizat din același metal care se folosește și la sistemul de închidere al genților faimoase.

Pentru a alege cele 24 de culori din gamă, s-a consultat arhiva Hermès cu peste 75.000 de imprimeuri de mătase și 900 de nuanțe de piele.

Colecția Rouge Hermès va fi lansată în luna martie, în 35 de țări, iar următorul produs de make-up intră pe piață peste 6 luni.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT