Căuta…

Search
Close this search box.

Hennessy XO primește cadou un decantor spectaculos

Dan Vardie
09/12/2020
No Comments

Pentru a sărbători aniversarea a 150 de ani de la lansarea emblematicului coniac Hennessy XO, brandul de băuturi alcoolice a colaborat cu renumitul arhitect Frank Gehry pentru a crea un decantor spectaculos, în ediție limitată.

Inspirat de bogatele obiceiuri, compoziție și arta distilării cognacului Hennessy XO, arhitectul aclamat a reușit să creeze un decantor de excepție, care să prezinte moștenirea savoir faire a distilatorului de coniac francez.

Frank Gehry s-a gândit, de asemenea, la amestecul unic al Hennessy XO, la solul vital, răsucirea viței de vie și râul strălucitor Charente, care curge prin inima regiunii Charente din Franța, unde sunt fabricate aceste coniacuri unice.

Învelit într-un manșon încrețit din bronz poleit cu aur de 24k, acest decantor structural Hennessy XO evocă mișcarea radiantă a apei, care reflectă razele calde ale soarelui.

Gehry a creat și un suport  de sticlă pentru această capodoperă și un fusil luminos, care combină alama și aurul. Întregul pachet reflectă ritualul unic de extragere a acestui coniac istoric al maestrului pivniței Hennessy. Ediția limitată a decantorului vine într-o carcasă de protecție fabricată din carton comprimat, care amintește de minunatul mobilier din carton proiectat de Frank Gehry în anii 1970.

Decantorul are un preț de 17.000 de dolari și va fi produs într-o ediție limitată de doar 150 de unități, fiecare dintre ele fiind numerotate și având semnătura lui Gehry. Colaborarea va include, de asemenea, o lansare mai largă de sticle XO în ediție limitată, care au fost proiectate de același arhitect.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT